Prisøkning på Bitcoin til $ 500 000 er uunngåelig, sier Winklevoss tvillinger

De sa at virkelig adopsjon av aktivaklassen „ikke en gang har startet.“

Gemini-kryptobørsstifterne Tyler og Cameron Winklevoss sa at Bitcoin ( BTC ) til slutt vil slå $ 500 000 per mynt under et nylig intervju med podcastvert Peter McCormack

„Spørsmålet i vårt sinn er ikke så mye at det når $ 500.000, men hvor raskt,“ sa Tyler til McCormack under podcast- episoden 23. oktober . Avhandlingen hans tar hensyn til markedsverdi for gull og teoretisk sentralbankallokering. „Jeg vil påstå at $ 500 000 Bitcoin faktisk er ganske konservativt og at spillet ikke engang har startet,“ bemerket Cameron.

MicroStrategy og andre som kjøper betydelige mengder Bitcoin for sine egne reserver ser ut til å indikere at markedet begynner å skifte. „Hva om hvert Fortune 100- eller 500-selskap gjør det, hva om sentralbanker begynner å gjøre det?“ Spurte Cameron. „Det har ikke en gang startet,“ la han til og analogiserte at Bitcoin er i bunnen av det første i et ni-inning baseballkamp.

“Wall Street er ikke her ennå. Institusjoner er ikke i Bitcoin akkurat nå. Det har vært et detaljhandelsfenomen det siste tiåret. Så Wall Street snakker om det, de er klar over Bitcoin, men de er ikke i det fra vårt perspektiv, men det begynner å skje. “

Grunnlaget for intervjuet var en rapport fra Tyler og Cameron som ble publisert i august 2020, med tittelen: The Case for $ 500K Bitcoin. Brødrene begynte å konstruere rapporten i januar 2020, sa Cameron i intervjuet med McCormack

„Vi begynte å tenke på hva regjeringen har gjort med den amerikanske dollaren det siste tiåret eller så og tradisjonelle slags butikker med verdi og hekker,“ forklarte Cameron. Tvillingene stoppet arbeidet med rapporten i mars da COVID fikk et globalt fotfeste. De gjenopptok papiret flere måneder senere etter å ha evaluert de økonomiske endringene som ble forårsaket av viruset.

Tyler sa at han og broren begynte å kjøpe BTC i 2012. En del av begrunnelsen for rapporten stammer fra å evaluere eiendelens ytelse blant den omliggende økonomien det siste tiåret.

Mens et økende antall bullish spådommer for Bitcoin dukket opp i løpet av 2020 , har noen holdt seg skeptiske, for eksempel gullbug Peter Schiff.