Bitcoin

Galaxy Digital tallentaa lähes 60 miljoonaa dollaria Bitcoin-varoihin

TL: DR-jakauma:

  • Crypto-sijoitusjohtaja Galaxy Digital sai noin 58 miljoonaa dollaria Bitcoin-varoistaan.
  • Nämä salausrahastot ovat vain suurten ja institutionaalisten sijoittajien käytettävissä.

Mike Novogratzin perustama Galaxy Digital on kerännyt lähes 60 miljoonaa dollaria laitoksilta ja suurilta sijoittajilta kahden Bitcoin-rahastonsa kautta. Tämä on aivan toinen virstanpylväs, koska molemmat tuotteet lanseerattiin viime vuonna ja ovat houkutelleet monia syvälle sijoitettuja sijoittajia vuoden kuluessa. Edistymistä silmällä pitäen salausvarainhoitoyhtiö julkisti äskettäin suunnitelmansa käynnistää vastaava tuote Kanadan markkinoilla.

Galaxy Digital Bitcoin -rahastot

Yhdysvaltain Securities and Exchange Commissionin (SEC) viimeaikaisten hakemusten mukaan yhtiö sai 58,7 miljoonaa dollaria Bitcoin-rahastoistaan ​​- Galaxy Bitcoin Fund LP ja Galaxy Institutional Bitcoin Fund LP. Galaxy Bitcoin Pro -rahasto sai noin 3,6 miljoonaa dollaria institutionaalisilta sijoittajilta. Viime marraskuussa rahasto perustettiin ja siihen oli houkutellut jopa 56 sijoittajaa, vähintään sijoittamalla vähintään 25 000 dollaria.

Kuukaudessa perustettu Galaxy Institutional Bitcoin Fund -rahasto sai kertomuksen mukaan korkeamman 55,1 miljoonan dollarin määrän. Se houkutteli pääomaa noin 33 sijoittajalta huolimatta siitä, että sillä oli korkeampi lähtökohta kuin toisella Bitcoin-rahastolla. Institutionaaliset sijoittajat saavat sijoittaa vähintään 250 000 dollaria. Galaxy Digital Bitcoin -rahastojen kasvu ei ole aivan epätavallinen kehitys, koska myös muut rahastonhoitajat ovat kasvaneet voimakkaasti.

Galaxy Digital on suunnattu Kanadan markkinoille

17. marraskuuta varainhoitoyhtiö teki yhteistyötä kanadalaisen yrityksen, CI Global Asset Managementin, kanssa laajentaakseen Bitcoin-rahastotuotteitaan Kanadaan, tarjoten sijoittajille enemmän altistumista kryptovaluutalle. Galaxy Digital -kumppani hallinnoi kaikkia kanadalaisia ​​varoja.

Standard