Forudsigelse af Bitcoin-pris – Ingen gendannelse af V-form, da BTC / USD falder til $ 17.000

Forudsigelse af Bitcoin-pris på $ 20.000 virker langt hentet midt i baishandling af pris
En genopretning af V-typen er usandsynlig, da prisen går i nærheden af ​​supportniveauet på $ 16.500
Øget salg og baisse tekniske indikatorer holder tyren tilbage
BTC / USD står over for et intensivt salgspres nær $ 17.000-niveauet
Forudsigelse af Bitcoin-pris – Ingen gendannelse af V-form, da BTC / USD går i stå på $ 17.000 1
Cryptocurrency-varmekort af Coin360

Forudsigelse af Bitcoin-pris forbliver baisse, da prisen stagnerer nær $ 16.100 support
Håb om en V-formet genopretning forsvinder hurtigt, da Bitcoin Revolution-prisen kæmper for at krydse $ 17.000 modstand. Hvalkøbshandlingen er tydelig nær $ 17K, men bjørne har med succes gjort omdrejningspunktet til en salgsdestination. De kortvarige timekort er på randen til at fuldføre den bearish prisbevægelse, og højere lavt signal signalerer, at afmatningen nærmer sig udmattelse.

On-chain-aktiviteten viser, at bjørne stadig har ansvaret for prishandling. Forudsigelse af Bitcoin-pris forbliver også baisse, da parret ser ud til at gennemgå mere korrektion, inden de genoptager den daglige opadgående tendens mod højere niveauer. Når Bitcoin-prisen overstiger niveauet på $ 18.000, vil Bull-rallyet i november være tilbage i aktion for at målrette højdepunkter fra hele tiden.

Bitcoin-prisbevægelse i de sidste 24 timer – Konsolidering nær $ 16.500
Den parabolske stigning i Bitcoin-prisforudsigelsen blev stoppet nær $ 19.000-niveauet, da overkøbte tekniske indikatorer sendte blinkende signaler. Det momentum, der blev opbygget i løbet af de foregående uger, bragte BTC i nærheden af ​​heltidshøjder. Men før vi kunne se $ 20.000 på hitlisterne, var den herlige rally inde til en vis korrektion. Bearish Bitcoin-prisforudsigelse overtog, og nu svæver prisen nær $ 16.880 efter at have rørt et lavt niveau på $ 16.214.

Relaterede indlæg

  • Amerikansk økonom Nouriel Roubini siger, at Bitcoin er det ‚værst manipulerede aktiv‘
  • Er dæmpning af udvekslingstjenester Bitcoins DeFi-mål?
  • BTC / USDT trendanalyse: Bitcoin korrigeres, når markedet tumler
  • Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC-prisen falder til $ 16.250

I løbet af de sidste 24 timer forbliver Bitcoin-prisen stagnerende nær $ 16.880. Imidlertid er overdreven salgstryk aftaget for at give plads til mere forudsigelige lys. Prisen er inden for de strakte Bollinger Bands og forsøger at nå midten af ​​båndene til $ 17.500. BTC forsøger utvivlsomt at bevæge sig væk fra $ 16.200 og er kommet sig lidt efter faldet på 15 procent. Det bredere kryptomarked er også relativt mildt, og priserne er ved at komme sig over kryptospektret.

BTC / USD 4-timers diagram – Grønne skud erstatter røde lys i Bitcoin-prisforudsigelse
Forudsigelse af Bitcoin-pris – Ingen gendannelse af V-form, da BTC / USD går i stå på $ 17.000 2
Bitcoin-prisdiagram fra TradingView
De massive ‚Buy Walls‘, der er bygget af tyrerne, understøtter ikke prisen. BTC / USD faldt gennem $ 17.100-mærket for at røre $ 16.200 support, og det vitale omdrejningspunkt gik tabt inden for få timer. Tyre forventedes at stabilisere faldet mellem $ 18.350 og $ 18.720. Faldet under det afgørende område markerede begyndelsen på den udvidede bearish fase.

Opdelingen førte til en kaskadeffekt, der nedtog flere supportniveauer. Den nedadgående kædereaktion tog prisen nær $ 16.200 support, hvor faldet stabiliseredes. Da handlende forventer en opadgående bevægelse, skal prisen krydse $ 18.000 for at indgyde tillid til den erhvervsdrivendes sind. En stigende RSI og MACD indikerer først en trendomgang på timekortene. Markedskorrektioner er typisk grove, og prisen kan tage en zig-zag-sti, før der oprettes en opadgående bane.

Den samlede markedsværdi af Bitcoin er også forblevet stagnerende nær $ 400 mia. Markedsdækningen lukker også ind på 1.618 Fibonacci retracement niveauet af alle tiders højder. Midten af ​​Bollinger Bands på 4-timers diagrammet ligger omkring $ 17.830 niveauet. Prisen skal overgå middelmærket og også 9-dages EMA på $ 17.034 niveau. Heldigvis er det øverste Bollinger Band stadig inden for rækkevidde af en heltidshøjde på $ 19.996. Derfor starter en sund tyrecyklus, når prisen krydser $ 17.500 modstand med et stærkt købsmoment.

Konklusion på Bitcoin-prisforudsigelse – Bjørne slipper ikke let
Bitcoin-prisen er fast i et bearish greb, og bjørnene lader det ikke gå glat. De vil få mest muligt ud af den længe ventede korrektion og skubbe prisen mod $ 14.000 lavere support. Imidlertid vil tyre give en stærk reaktion forbi $ 16.100-niveauet, hvor stærk køb kan opstå. Den daglige tidsramme understøtter næsten $ 15.800 til $ 16.200 vil hjælpe parret yderligere i en udvidet salg.

Kortsigtede tekniske indikatorer peger mod syd. Den 10-dages SMA vender nedad, og den nylige opsving har ikke haft nogen positiv effekt. Fra et teknisk synspunkt predikerede Bitcoin-prisen